HTML

Az idő pénz - Spóroljunk!

Ki ne akarna néhány nyűgnek érzett feladatot pillanatok alatt letudni? Néhány videó és cikk, amik segítenek, hogy több időnk maradhasson szórakozni és kikapcsolódni, vagy éppen megváltani a világot.

Friss topikok

Archívum

Felfrissülés 1 vagy 5 perc alatt

2010.04.23. 16:41 :: Caprica Six

1 perc alatt:

• Jeges lemosás
A szem körüli karikák, duzzanatok eltüntetésére kiváló, ha szemünk környékét jégkockával áttöröljük. Ha arcunkat is átdörzsöljük vele, bőrünk feszesebb és rózsásabb lesz. Hatékonyabb, ha zöld teából készítünk jégkockát.
• Pihentető nevetés
Már egy perc nevetés is pihentet, frissít, javítja a hangulatunkat és erősíti az immunrendszerünket.
• Másnaposságűzők
Ha előző nap kicsit felöntöttünk a garatra, igyunk savanyúuborka-levet, egy pohár szódabikarbónás vagy langyos, sós vizet, kakukkfű- és rozmaringteát.

5 perc alatt:

• Frissítő arcmasszázs
Vonásaink kisimulnak, és szinte megújulunk, ha egész arcunkat a homloktól a halántékon és a szemkörnyéken át egészen az állig erélyes, körkörös mozdulatokkal háromszor átmasszírozzuk. A halántékon a szemöldökök végétől 2 cm-re levő pontokat érdemes erősebben megnyomnunk.
• Lábfeszülés enyhítése
A fáradt, elgyötört, ólomnehéz lábakat pár perc alatt megnyugtathatjuk, ha hanyatt fekve fenekünket a falhoz nyomjuk, lábainkat pedig függőlegesen, gyertyaállásban nekitámasztjuk. Nem csak a lábunk, egész testünk felfrissül néhány perc fejenállástól.

Forrás: Nők Lapja Cafe

Szólj hozzá!

Címkék: nőknek reggeli készülődés

A bejegyzés trackback címe:

https://5min.blog.hu/api/trackback/id/tr621945865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása